Daha İyi Hizmet Verecek

ITSO Başkan Yardımcısı Sarıkaya, merkezde faaliyet gösteren 2. El otomotiv sektörü temsilcilerinin Sav Yolu’nda yapılan Galericiler Sitesi’nde hizmet vermeye başlamasının sektör temsilcileri ve müşteriler açısından büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 15:03
Daha İyi Hizmet Verecek

İl merkezinde faaliyet gösteren çok sayıda 2. El otomobil alım satımı yapan galerici esnafının büyük bir bölümünün Sav Yolu’nda yapılan Galericiler Sitesi’ne taşınması sektörde hareketlilik yarattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve Sektör Temsilcisi Salih Sarıkaya, 2. El otomotiv alım satımı yapan sektör temsilcilerinin yeni yerlerinde daha iyi hizmet sunacağını söyledi. 2. el otomotiv sektörünün yeni yerlerinde modern imkanlarda faaliyet göstermesinin müşteriler açısından da güven arz ettiğini belirten Sarıkaya şu açıklamayı yaptı:

“Isparta Belediyesi'nin destekleriyle Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından kurulan Galericiler Sitesi (Oto Alışveriş Merkezi), sektörümüz için büyük bir kazançtır. 2.el otomobil sektörü, otomotiv sektörünün kalbidir. Otomotiv sektörü bugün ayakta ise, bugün güçlü ise 2.el sektörünün dinamikliğinden kaynaklanmaktadır.

Isparta'da 2.el otomotiv sektörünü daha da geliştirecek olan Oto Alışveriş Merkezi, Sav Yolu üzerinde faaliyet geçmiştir. Sektöre yıllarını vermiş ve ekmeğini bu işten kazanan meslektaşlarımız modern işyerlerinde yerini almaya başlamıştır. Artık 2.el otomobil sektörü daha güvenli ve daha cazibeli hale gelmiştir. Sektörün bütün temsilcilerinin birarada olduğu Oto AVM, daha kaliteli ve çeşitlendirilmiş hizmet sunmamızı, birlik beraberliği, bankalar ve finans kurumlarıyla görüşerek vatandaşlarımıza iyi imkânlar sunmayı, beşeri ilişkilerle daha fazla dost ve müşteri kazanarak sektördeki pazar payının artmasını sağlayacaktır.

Kaldırımlara park edilen ve geceleri terkedilen milyarlarca liralık otomobillerimiz artık yeni yerimizde daha güvenli şartlarda satışa sunulacaktır. Tüketiciler için de hem güvenli hem zevkli bir alışveriş imkanı sunulmuştur. Araç alacak kişiler Oto Avm'ye gelip, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı bulacaklardır.

Zor şartlar altında faaliyet gösteren, rızkını çıkarmaya çalışan galericilerimiz için Isparta Oto AVM büyük bir fırsattır. Galerici esnaflarımız için gerekli kolaylıkların ve düzenlemelerin sağlanarak Oto Alışveriş Merkezi 1.etaptaki 56 işyerinin doldurulması ve tam kapasite ile faaliyete geçmesi sektörümüz ve kentimiz için büyük bir avantaj olacaktır. Isparta, Oto Alışveriş Merkezi ile Türkiye'nin 2.el sektöründeki örnek kentlerinden birisi, hatta toptan satış merkezi haline gelebilecektir. ITSO olarak kümelenme bölgelerinin önemine inanıyor ve destekliyoruz. Oto Alışveriş Merkezi'nin diğer sektörlere de örnek olmasını diler, başka alanlarda da kümelenme bölgeleri oluşturulmasını temenni ederiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.