Daha Köyleri Bilmiyor

Daha Köyleri Bilmiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2021 11:34
Daha Köyleri Bilmiyor

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, Isparta’da bazı köy yollarının asfaltlanmadığını söyleyerek, bu konuda Ulaştırma ve Altyapı Bakanına sorular yöneltmişti. Cesur’a yanıt, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’den geldi.

Milletvekili Cesur’un Isparta’dan bihaber olduğunu söyleyen Keskin, “Özel İdare hizmetlerini takip etmediği gibi duyumlara göre konuşuyor. Ayrıca sayın vekil daha Isparta’nın köylerini daha bilmiyor” dedi.

Keskin, Milletvekili Cesur’un, İl Özel idarenin yaptığı yatırımlardan bilgisinin olmadığını olmadığı öne sürerek, “ Keşke Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza orada soru soracağına, yapılan yatırımlarla ilgili bilgi istemiş olsaydı, kendisine cevap verip kamuoyuna açıklamalar yapmasını isterdik. Sayın vekil İl Özel İdaresinin hizmetlerini yakından takip etmediğini, duyumlara göre hareket ettiğini görüyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum