Daha Modern Bir Şehre Adım Atacağız

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından, Isparta’da mazbatasını alan ve göreve başlayan 7’si bayan 44 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2014 16:50
Daha Modern Bir Şehre Adım Atacağız

Turan Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Sezgin Gülatan, 2014 yerel seçimlerinin Isparta’ya hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Gülatan, Başkan Günaydın’ın ikisi üst üste olmak üzere 3. Dönem belediye başkanlığıyla Isparta’da tarih yazdığını dile getirdi. Yeni dönemde de tüm muhtarlar olarak belediye ile birlikte Isparta için çalışacaklarını ifade eden Gülatan, “Şehrimize güzel hizmetler için çalışacağız. Her zaman yapacağınız çalışmalarda yanınızdayız” dedi.

Ispartalı muhtarların kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da “Hem görevine devam eden hem de yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun diyorum. Önümüzdeki süreçte de hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizden birisi de her zaman söylediğimiz gibi altyapı ve asfalt çalışmaları olacak. Yama olaylarını tarihe gömeceğiz. Isparta’mız daha modern bir şehre adım atacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.