Daha Yapacak Çok İşimiz Var!

Daha Yapacak Çok İşimiz Var!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2020 17:27
Daha Yapacak Çok İşimiz Var!

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, SDÜ’nün konuğu oldu. SDÜ senatosunun kararı ile Fahri Doktora Payesi alan Yıldırım, 18 yıllık AK Parti hükümetinin yaptıklarını anlattı ve ekledi; “Daha yapacak çok işimiz var”

Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı, Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminin ilk Meclis Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin konuğu oldu. Kendisine senato kararı ile verilen Fahri Doktora Payesi’ni alan Yıldırım, dış politikadan, ekonomiye ve yatırımlara kadar bir çok konuda değerlendirmeler yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Binali Yıldırım’ın özgeçmişi okundu.

SDÜ Radyo Televizyon Merkezi tarafından hazırlanan “Son Başbakan: Binali Yıldırım” belgeselinin izlenmesinin ardından kürsüye çıkan SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, SDÜ Senatosu’nun Binali Yıldırım’a Fahri Doktora Payesi verilmesine ilişkin kararını okudu.

Daha sonra sahneye gelen Binali Yıldırım SDÜ cüppesini giyerek, Fahri Doktora Payesi’ni Rektör Çarıkçı’nın elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.