Damgacı Sokak Adına Layık Olacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Damgacı Sokak’ın tarihi değerleri bakımından şehir için çok önemli bir yer olduğunu belirterek; “Burayı tarihi değerini kaybetmeden baştan sona yenileyeceğiz” dedi.

Yayınlanma:
Damgacı Sokak Adına Layık Olacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda gerek esnaf gerek sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Çakan, önceki gün de Isparta Baro Başkanlığını ziyaret etti. Saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarete; Partinin İl Başkanı Cevat Gençay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları partinin belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ile diğer yöneticiler katıldı.

Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ve beraberindekiler, ziyarette şuanda ‘Avukat Evi’nin de bulunduğu Damgacı Sokak başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişlerinde bulundular. Yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten ve teşekkür eden Isparta Barosu Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu; “Bilindiği gibi gerek ülkemiz gerekse ilimiz 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere odaklanmış ve seçim atmosferine girilmiş durumdadır. Isparta Barosu olarak bu zamana kadar odamıza gelen siyasi parti temsilcilerimize olduğu gibi sizlere de bu ulvi yarışta şahsım ve odamız mensupları adına başarılar diliyorum.

Belediyecilik bir şehir için derece önemli bir konudur. Zira, şehri şekillendiren belediyelerin yaptığı hizmetlerdir. Örneğin; Baro Başkanlığı olarak bizim çeşitli etkinlikler yaparak yararlandığımız Avukatlar Evi’nin de bulunduğu Isparta şehir merkezindeki Damgacı Sokak, şehrin tarihi değeri olan bir sokak olmasına rağmen şuanda iyi durumda değildir. Oradaki bazı evler çirkin görüntü oluşturmaktadır. Belediye Başkanlığı görevine gelirseniz sizden bu sokağın tarihi özelliğini kaybetmeden modern bir hale getirmesini talep ediyoruz” dedi.

ÇAKAN; “HER ZAMAN STK’LARIN YANINDA OLACAĞIZ”
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da, ziyarette yaptığı konuşmada; “Seçim çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürmekteyiz. Bu zamana kadar bir çok oda, dernek ve sendikayı ziyaret ettik. Bu doğrultuda bugün de sizi ziyaret ediyoruz. Daha önceki ziyaretlerimizde de açıkladığımız gibi göreve seçildiğimizde her zaman Sivil Toplum Örgütlerinin yanında olacağımızı bilmenizi isterim.

Bilindiği gibi Belediyecilik bir şehir için son derece önemli bir konudur. Hatta, şehir için olmazsa olmazıdır. Tabi bu belediyenin o şehre yaptığı hizmetle ölçülebilir. Belediye Başkanı seçilerek gelir ve halkı onu oylarıyla o göreve getirir. Başkan da, halkına en güzel belediyecilik hizmetlerini verir. Ancak, şehrimize baktığımızda durumun hiç de böyle olmadığını görüyoruz. Örneğin biraz önce sizin vermiş olduğunuz Damgacı Sokak örneği gibi. Evet, bu sokak şehrimiz için son derece önemlidir.

Çünkü, bu sokakta geçmişte şehrimizin siyasetine yön vermiş şahsiyetlerin görev yaptı Hafız Demiralay Konağı bulunmaktadır. İnşaallah biz göreve geldiğimizde bu sokağı tarihi özelliğini bozmadan şehre kazandıracağız ve modern bir hale getireceğiz. Bu konuda projeler geliştirip sorunu çözüme kavuşturacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum