Dany'den Şok Sözler! 'Amacım G.Saray'a...'

Mancini'nin telkiniyle siyah-beyazlıların teklifini kabul ettiğini belirten Kamerunlu yıldız, "İlk hedefim kendimi Beşiktaş'ta gösterip, yeniden sarı-kırmızılı formayı sırtıma geçirmek" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 11:00
Dany'den Şok Sözler! 'Amacım G.Saray'a...'

Beşiktaş'ın ezeli rakibi Galatasaray'dan kiraladığı Dany Nounkeu, transferi nedeniyle zaten tepkili olan siyah-beyazlı taraftarları, iyice çileden çıkaracak açıklamalarda bulundu. ÜlkesindekiCamer- Foot adlı internet sitesinde konuşan Kamerunlu yıldız, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeden önce Mancini ile görüştüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: "Koç bana çok kaliteli birfutbolcu olduğumu, bununla birlikte kafasındaki sisteme uymadığımı dile getirdi. Bu yüzdenkadroya giremez ve Dünya Kupası'nı kaçırırsam çok üzüleceğini belirtti."

AYRILIK UZUN SÜRMEYECEK
"Sözleri bana çok mantıklı geldi. Onu dinlemenin doğru olacağını düşünüp, Beşiktaş'a 'Evet' dedim. Hiç istememe rağmen sezon sonuna kadar Galatasaray'dan uzak kalacağım. Ancak bu ayrılık umarım çok uzun sürmeyecek. Beşiktaş'taki ilk hedefim, kendimi gösterip, Galatasaray'a dönmek. Bunun için çok çalışacağım. Şimdi yeni bir sayfadayım"

EŞİNİN TERCİHİ DE ETKİLİ OLDU
Dany'nin Beşiktaş'a gelmesinde Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yanı sıraailesinin de önemli rol oynadığı belirtildi. Yurt içi ve dışından birçok teklifi alan Dany'nin, oğlunun İstanbul'da eğitim görmesi ve eşinin başka bir yerde yaşamak istememesi nedeniyle diğer kulüpleri eleyip, Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.