Darıderesi 2'nin Temeli Atıldı

Darıderesi 2'nin Temeli Atıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2015 17:29
Darıderesi 2'nin Temeli Atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veyzel Eroğlu, Valilik ziyaretinin ardından daha sonra toplu temel atma ve açılış töreni için, Isparta’nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Darıderesi 2 Göleti inşaatını bulunduğu alana geldi.

Burada da Isparta’ya müjdelerle geldiğini belirten Eroğlu, Isparta’ya yatırımların süreceğini kaydetti. Isparta’nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak bir sulama göleti yapılması müjdesi de veren Bakan Eroğlu , 2060 yılına kadar Isparta’nın su sorunu kalmayacağını söyledi. Bakan Eroğlu, “Isparta Isparta olalı böyle barajlar göletler yapılmadı. Isparta artık güller ve göller diyarını yanı sıra barajlar ve göletler diyarıdır. Isparta’da bulunmadık toprak kalmayacak. Çiftçinin cebine yılda 1 milyar TL’lik ek gelir gelecek” diye konuştu.

ONLAR KONUŞUR BİZ YAPARIZ
Türkiye’nin bu yıl g-20 zirvesinde ev sahibi olduğunu anımsatan Bakan Eroğlu, “BM’nin taraflar konferansı Ankara’da toplandı. 195 ülke dönem başkanı olarak Türkiye’yi seçti. İşte Yeni Türkiye bu. Terörle çok iyi noktada mücadele ediyoruz. Artık Altay tanklarımız var. İHA’larımız var. Uzayda biz de varız. Göktürk’ü fırlattık. Kıbrıs’a suyu götürürken aynı gün haberleşme uydusunu uzaya fırlattık. Sizlerin gayretiyle Türkiye çok daha büyüyecek. 2023 yılında Türkiye ‘ye en büyük 10 ekonomi arasına taşımak istiyoruz . Bunlar siyasi istikrarla oluyor. İnşallah 1 Kasım’da tekrar siyasi istikrar gerçekleşir. Çünkü bizim sloganımız va onlar konuşur biz yaparız. Biz yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. Eroğlu’nun konuşmasının ardından, Darıderesi 2 Göleti inşaatını bitirme yılı bir yıl ön alınarak 2017 olarak belirlendi. Ceviz yetiştirecek üreticilere sertifikaları verildi. Tören, kurdele kesimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum