Darısı Isparta’nın Başına

Darısı Isparta’nın Başına

Yayınlanma:
Darısı Isparta’nın Başına

Komşu il Burdur’un Bucak ilçesinin hayal projesi Köprülü Kavşak geçitleri artık faaliyete geçti. Isparta’daki Köprülü Kavşağın yapımı ise hala devam ediyor. 

 

Gelişmişliğin göstergesi olan yollar konusunda bir hayli geride olan Isparta’da yol ve kavşak çalışmaları ağır da olsa ilerliyor. Bir türlü tamamlanamayan Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun yanı sıra, Göl Kenar Kanununa takılan Isparta – Konya duble yol çalışmasından sonra, Kurban Bayramına bir tarafından geçiş verileceği açıklaması yapılan Migros Köprülü Kavşak çalışması henüz bitirilemedi. Böyle giderse, söz konusu kavşağın yılsonuna kadar da bitmesi zor görünüyor. 

BURDUR BAŞARDI…

Öte yandan, komşu il Burdur’un Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Köprülü Kavşak hizmete girdi. Bucak için hayati önem taşıyan ve bugüne kadar onlarca ölümlü kazanın meydana geldiği o kavşaklar artık yapılan köprülü üst geçitlerle ölüm saçmayacak.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTAN 

İLK GEÇEN VALİ OLDU 

Önceki gün saat 16.00'da yapılan açılış töreni ile faaliyete geçen sanayi ve kahveler kavşaklarına yapılan köprülü kavşaklardan ilk geçen kişi Burdur Valisi Şerif Yılmaz oldu. Makam otosu ile geçiş yapan Vali Yılmaz, aracın direksiyonuna da bizzat kendi geçti, Kaymakam ve Başkan Yalçın Sezgin'de kendisine yanında eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum