Dart Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

Dart Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Isparta'da Başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2016 17:48
Dart Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

 Isparta, ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2015-2016 Öğretim yılında Türkiye genelinde okul sporlarına dahil edilen Dart sporunun kalbi Isparta’da atacak.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız-Gençler Dart Türkiye Birinciliği Müsabakaları 31 Mayıs – 3 Haziran 2016 tarihleri arasında Isparta Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Müsabakalara Yıldız- Genç Kız Erkek kategorilerinde toplam 48 okul takımı mücadele edecek. Şampiyonada Isparta’yı Yıldız Erkeklerde Sidre 2000 Ortaokulu, Genç Kızlarda ise Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil edecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, büyük spor organizasyonuna hazırlıklarını sürdürürken, Dart Türkiye Birinciliği Müsabakalarının teknik toplantısı Yıldız kategorisi için 30 Mayıs 2016 Salı günü, Gençler kategorisi için 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 17:00’da Isparta Gençlik Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, 4 gün sürecek olan Okul Sporları Dart Türkiye Şampiyonasına tüm sporseverleri davet etti. İl Müdürü GEVREK, müsabakalara katılacak olan tüm takımlara ise başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.