Daşdöner'den Açıklama Geldi

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöneri Ak Parti Belediye Meclis Üyeliğinin düşürülmesi üzerine açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Daşdöner'den Açıklama Geldi

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöneri Ak Parti Belediye Meclis Üyeliğinin düşürülmesi üzerine açıklama yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Daşdöner şu ifadelere yer verdi; Sevgili Dostlar, sizlerden gelen yoğun telefonlar dolayısı ile açıklama yapma gereği hasıl oldu.
AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığımızca Seçim Kuruluna verilen Isparta Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Listesinde bizim de ismimiz bulunmakta idi. Ama mevcut Belediye Başkanımız Şükrü başkana olan desteğim, siyasi dik duruşum ve onlara destek vermediğim için iyi niyetimi su istimal ederek bir takım ayak oyunları, siyaset mühendisliği ile yapılan itiraz neticesinde meclis üyesi adaylığım merkez ilçe seçim kurulu tarafından düşürülmüştür. Bir üst merciye itirazımızı yaptık.

Şahsıma VEFA göstererek meclis listelerin de yer veren Akparti İl başkanımıza, Milletvekillerimize, Isparta Belediye Başkanımıza, Merkez ilçe başkanımıza ve Bu süreçte destek olan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim.
Tüm tehditlere, zorlamalara inat Gençlik kollarında başladığım, her kademesinde görev aldığım, inandığım 22 yıllık AKPARTİ davamdan bedeli hangi makam olursa olsun zerre geri adım atmayacağım. Çünkü bizimkisi bir aşk hikayesi.

Adli Netice ne olursa olsun 31 Mart a kadar da Mütafaziliğine, Samimiyetine, dürüstlüğüne ve Ispartamıza kattığı vizyona inandığım Şükrü Başdeğirmen'in başarısı için bir Belediye meclis üyesi adayı gibi var gücüm ile gece gündüz çalışmaya devam edeceğim.
Ne diyelim;
Olanda Hayır Vardır ...
Mevlâm görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.