Dava Süreci 15 Gün İçerisinde Başlayacak

Isparta Belediyesine yönelik 22 kişinin tutuklandığı operasyon kapsamındaki soruşturmaya ilişkin iddianamede son durum.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 11:41
Dava Süreci 15 Gün İçerisinde Başlayacak

Isparta Belediyesine yönelik 22 kişinin tutuklandığı operasyon kapsamındaki soruşturmaya ilişkin iddianame,eksiklikler nedeniyle reddedilmiş ve bir üst mahkeme olan Burdur'a gönderilmişti.

Eksiklikler tamamlanarak, Isparta Ağır Ceza mahkemesine gönderilen iddanamenin, Mahkame kalemine teslim edildiği öğrenildi.

Bundan Sonra Ne Olacak?

Mahmeke dosyayı 15 günlük süre içinde ya kabul edip, tenzip kararı ile duruşma gününü belirleyecek, yada iddanamede eksiklikler bulursa Savcı'lığa yeniden iade edecek.

Isparta Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu ise yaptığı açıklamada, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "kısmen ret edilen" iddianamenin yeniden savcılığa sunulduğunu söyledi. Savcının eksiklikleri tamamladığını belirten Gökmenoğlu, "15 gün içerisinde Isparta Ağır Ceza Mahkemesi heyeti incelemesini yapıp dava sürecini başlatacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.