Davamıza Yeni Bir Heyecan Getireceğim

Bu cumartesi yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Merkez İlçe Kongresinde başkanlığa aday olan Mehmet Turhan, "Davamıza yeni bir heyecan getireceğim" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 15:31
Davamıza Yeni Bir Heyecan Getireceğim

20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de yapılacak olan MHP Merkez İlçe Kongresi'nde başkanlığa adaylığını açıklayan Mehmet Turhan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Başkanlığa gelmesi halinde hedeflerini anlatan Turhan, "Bu kutsal davamızın büyük kurucusu merhum sayın başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin akabinde bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde ve yol haritasında şahsım ve ekibimle partimin neferi olarak çalışmaya, tüm dava arkadaşlarımı kucaklayıp çizdiğimiz hedefe elimi değil başımı koyarak bu yola çıktım.

Allah bu görevi bana nasip ederse partimizin, davamızın unutulmayan ak saçlılarının, ak sakallılarının ellerini öpüp her ay belirlediğimiz bir günde bu yüce meclisimizle davamızın ve ülkemizin önemli sorunları hakkında fikir istişaresinde bulunacağız.

Ayrıca merkez ilçe olarak kadınlarımızdan da destek alma amacıyla bir kurul oluşturup bu gücü il kadın kolları ile birleştirip davamızı şahlandırmak istiyorum .

İlimizde mevcut bulunan 2 belde, 20 köy ve 44 mahallede yeni görevliler oluşturarak davamıza yeni bir heyecan getireceğim.

13 yıldır iktidarda olan AKP iktidarının ilimize gözle görülür yatırımların yapılmadığını, Milliyetçi Hareket Partili belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri görmezden geldikleri ve ülkemizi bir uçuruma sürükledikleri bariz şekilde görülmektedir.

Ben şahsım adına partimizin bir neferi olarak ilimizin ,ülkemizin çıkarlarını canım pahasına koruyup gözeteceğime söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken kongremizin vatana, millete hayırlı olması dileğiyle diğer aday arkadaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde bizlere yakışan bir şekilde kongre geçirilmesini temenni eder saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.