'Davanın Sonunda Suçsuz Olduğumuz Görülecek'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkan Günaydın, “Davanın sonunda suçsuz olduğumuz görülecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2012 15:42
'Davanın Sonunda Suçsuz Olduğumuz Görülecek'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkan Günaydın, “Davanın sonunda suçsuz olduğumuz görülecek” dedi.

Günaydın, “Herkes iyi biliyor ki Isparta belediyesiyle ilgili zaman içinde daha da iyi açıklanacak. Daha henüz mahkememiz sürüyor. Tamamen suçsuz olduğumuz ve her şeyden önce çok başarılı bir belediye olduğumuz anlaşılacak. 7 arkadaşımız da tahliye oldular. Arkadaşlarımıza buradan geçmiş olsun diyorum. Bir olay daha var. Isparta halkı bunun farkında. O halkın söylediği bu güzel fark edişe ben de eşlik etmek istiyorum. Isparta belediyesi atak yatı, batmış bir belediye, çıkması imkansız dediler bu belediye maaş bile ödeyemez dedişer, öyle bir şey olmadı malum. Çok kaliteli hizmetler yürüdüğünü halk biliyor” dedi.

Başkan Günaydın, “tüm bunlar siyaset uğruna yapılıyor” derken, belediye hizmetlerinin daha da hızlanarak devam edeceğini söyledi. Başkan Günaydın, “Bir siyaset uğruna, böyle çirkin şikayetlerle ve şişirilmiş, suçu olmayacak tarzda bir belediyenin isimsiz dilekçelerle, bazı güçler vasıtasıyla yazılmış dilekçelerle hatta şikayetlerle bir organizasyon yaparak, zaten bir şey daha ortaya çıktı. Bu bilirkişinin tamamen iftiraya dayanan bir bilirkişi olduğu ortaya çıktı” dedi.

Başkan Günaydın, cezaevinden çıkan isimlerle çalışmaya devam edecek misiniz sorusuna ise, “Henüz karar vermedim” diye yanıt verdi.

“HERKESİ SEVİNDİRECEK BİR SONUÇ ALINDI”
Cezaevi önünde bekleyen diğer isim MHP İL başkanı İsa Yalçın’dı. Yalçın, mahkeme seyrini değerlendirdi. Yalçın, “Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yani bu işin arkasında olan, bu işi sinsice, intikam duygusuyla üzerine giden insanlara bile göstermesin. Mahkemede sorulara karşılık şuna inandım. Konu anlaşılmış, dosyalar incelenmiş, mahkeme sonucundan çok umutluyduk ama takdir yüce heyetindi. Sonuçta, herkesi sevindirecek sonuç alındı” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.