Davet Edilmediğimiz Toplantının Detaylarını Yayınlıyoruz

SDÜ Rektörlüğü'nden bir garip basın toplantısı....

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2013 16:00
Davet Edilmediğimiz Toplantının Detaylarını Yayınlıyoruz

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu tarafından SDÜ Konukevinde düzenlenen basın toplantısına Ajans32 davet edilmedi. Bir çok gazete ve haber sitesi mail ve telefon yoluyla toplantıya davet edilirken Ajans32’nin davet edilmemesi dikkat çekti. Ajans32 başta GÜLAR ve YBEM ile ilgili sektör temsilcilerin tepkilerini gündeme getiren haberlere imza atmıştı.

Böyle bir ortamda Ajans32’yi basın toplantısına davet etmeyen SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, toplantının açılış konuşmasında Ajans32’nin neden çağrılmadığına ilişkin de ipucu verdi.

SDÜ Rektörü İbicioğlu “Bugün bir gündemimiz var. Tek gündemle sizleri davet ettik. Süleyman Demirel Üniversitesi’nin bilimsel yönü, inovatif yönü ve aldığı bu ödüllerle ilgili toplandık. Başka alanlarda sorunuz olacaksa, onlar için ayrı bir toplantı düzenleriz. Bugün sorularınızı bu alandan almayı planlıyoruz. Bunu arz etmiş olayım” diyerek SDÜ yönetiminin son dönemde tartışma konusu olan uygulamaları hakkında gelecek soruları cevaplamayacağının sinyalini verdi. Toplantı rektör İbicioğlu’na hiçbir soru sorulmadan bitirildi.

Haber fotoğrafında kullandığımız 'Top Secret" görseline gelince... Sayın Rektör çok özel, çok gizli bir toplantı organize ediliyor havası ile akredite uygularcasına Ajans32'yi davet etmeyince o gizimli hava bozulmasın istedik.

REKTÖR HOCA AKREDİTE Mİ UYGULUYOR haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum