Davranışı Kasti Değilse Cehaletinden Kaynaklanıyor

Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının tefrişatını yaptıran hayırsever İşadamı Yavuz Ali Ergün, açılışa davet edilmediğini iddia ederek, üzüntülerini dile getirmişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2013 02:07
Davranışı Kasti Değilse Cehaletinden Kaynaklanıyor

Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının tefrişatını yaptıran hayırsever İşadamı Yavuz Ali Ergün, açılışa davet edilmediğini iddia ederek, üzüntülerini dile getirmişti.

O dönemde Vali olan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, yaşananları değerlendirdi, Isparta Valisi Memduh Oğuz’un açıklamalarına sert cümlelerle karşılık verdi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün
ek hizmet binasını tefriş ettirdiğini söyleyen İşadamı Yavuz Ali Ergün, hizmete açılış törenine davet edilmediğini iddia etmişti. Bu açıklamaya Isparta Valisi Memduh Oğuz cevap vermiş ve Yavuz Ali Ergün’ün bu tefrişatı yaptırdığından bilgisi olmadığını söylemişti.

Dönemin Valisi CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Vali Memduh Oğuz’un bilmez göründüğünü iddia etti. Öner, “Sayın Vali’nin Yavuz Ali Ergün beyi bilmemesi, cehaletinden değil bilmez görünmesinden kaynaklanıyor. Maksatlı bir davranış. Çünkü Yavuz Ali Ergün bey, ilerlemiş yaşına karşın,amel defterini açık tutmak üzere hayır işlerine katkı sağlayan değerli bir hemşehrimiz.

Ben kendisine sağlık ve şükran dileklerimi iletiyorum. Çok güzel bir kız öğrenci yurdu yaptırdı, daha sonraki süreçte de kamu hizmetlerine katkılarını esirgemedi. O bakımdan Yavuz Ali Ergün beyin ve O’nun gibilerin desteklenmesi sayılarının çoğaltılması lazım. Hizmetlerinin de inkarla karşılanmaması, takdirle karşılanması gerekiyor. Sayın valinin her konuda bilgisi olduğu halde bu konuda bilgisi olmaması kasıtlı değilse cehaletindendir” dedi.

Milletvekili Ali Haydar Öner, vefasızlıkların bununla sınırlı olmadığını da ifade etti.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Valilik yaptığı dönemde pek çok hizmet yapmasına karşın kendisinin de adının anılmadığını hatırlatırken, Vali Memduh Oğuz’un siyasetçi gibi çalıştığını belirtti. Öner, bunun da valilik makamına yakışmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum