Davraz Artık Senin Masallarından Bıktı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın Büyük Davraz Mitinginde meydan doldu taştı.

Yayınlanma:
Davraz Artık Senin Masallarından Bıktı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın Büyük Davraz Mitinginde meydan doldu taştı. İyi Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın’ın da katıldığı miting alanına gelen vatandaşlar ‘Yaparsa Ahmet Tural yapar” diyerek desteklerini ortaya koydu. Tural, “Aqupark’a Masal yapacağız” diyen mevcut belediye başkanına “Davraz halkına zaten 5 yıldır masal anlattın. Davraz artık senin masallarını dinlemek istemiyor” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın Büyük Davraz Mitingine katılım büyük oldu. İyi Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın’ın da katıldığı Kapalı Pazar yerinde düzenlenen mitingde meydan doldu taştı. Başkan Adayı Tural miting alanına Koray Aydın ile birlikte gelirken, coşkuyla karşılandı. Tural’a sevgi selinin aktığı gecede, miting alanını dolduran vatandaşlar “Kararımız Ahmet Tural” dedi.

DAVRAZ MASAL DİNLEMEK İSTEMİYOR

Konuşmasında mahalle sorunlarına değinen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, mevcut belediye başkanına Aquapark üzerinden yüklendi. Tural “Bu mahallede yıllarca kaderine terk edilmiş, 15yıldır atıl vaziyette bekleyen, Aquapark var. Burada yatırımcı mağdur edildi. halkımız buraya kurbalı park dedi. Çocuklar için tehlike arzeden burada tedbir alınması için mahalle halkı belediyeden yardım istedi. Ama kimse oralı olmadı. ama seçim zamanı gelince burası birilerinin aklına geliverdi. Mevcut belediye başkanı oraya gitti seçime 5 kala burayı yapacağız dedi. Kepçeyle etrafı bir düzelttiler, tabelayı söktüler otları temizlediler gittiler. Sonra çıktı mevcut belediye başkanı ne dedi buraya Masal Park yapacağız. Sayın mevcut belediye başkanı yıllarca Davraz halkına zaten masal anlattınız. Ama artık bizi masallarla falan kandıramazsınız. Davraz bu masallardan bıktı. Davraz artık sizden masal dinlemek istemiyor. Davraz hizmet bekliyor hizmet. Bunun seçim yatırımı olduğunu Davraz halkı biliyor. Yapacağız deyip yine 5 yıl boyunca Davraz'a sırtınızı döneceksiniz.

BİZ SEN GİBİ DEĞİLİZ SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ

Davraz kendisine hizmeti kimin getireceğini çok iyi biliyor. şehrin kanayan yaralarını biz dindireceğiz. Göreve gelir gelmez burayı halkımıza kazandıracağız . Burada çocuklarımız gençlerimiz için macera park ve buz pisti projemizi hemen hayata geçireceğiz. Bu projeyle çocuklarımız gençlerimiz aileleriyle birlikte hoşça vaki geçirebilecekler. Biz senin gibi değiliz. Söz verip 5 yıl sonra seçim gelince halkın karşısına çıkmayız. Söz verdik mi onu hemen yaparız.

DAVRAZI ÜVEY EVLAT OLMAKTAN KURTARMAYA GELİYORUZ

Isparta’nın nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerinden biri olmasına rağmen çok amaçlı bir sosyal tesisi bile olmayan Davraz’a çok amaçlı bir sosyal tesis sözü veren Başkan Adayı Tural, mahallenin yıkılan polis lojmanlarını orada karakol yapılması talebi içinde hemen girişimlere başlanacağını söyledi. Mahalledeki bozuk asfaltların yenileceğini, belirten Tural “ Kaldırımlarınıza parke taşı bile döşeyemediler. Karaağaç’ta ışıklara kadar getirdiler ama Davraz’a yok. Neden yok. Çünkü bu mahalle onların gözünde üvey evlat. Davrazı üvey evlat olmaktan kurtarmaya geliyoruz. Caddelerde ışıklar yetersiz. Caddeleri güzelleştireceğiz. Parklarınız var ama bakımı yapılmıyor. Artık parklar güvenli hale gelecek parkalara kamera koyacağız. Hanım kardeşlerimiz için oturma grupları spor yapmaları için de spor malzemelerini koyacağız. Otobüs duraklarınız çok kötü durumda. Bu durakları yenileyeceğiz. ayrıca Aquapark bölgesinde banka ATMleri talebinizi de hemen karşılayacağız” dedi.

BU NASIL TASARRUF?

Kar esaretinde çöken Davraz Kapalı Pazar yerinin esnafın eksiklikleri dile getirmesine rağmen teslim edildiğini kaydeden Tural “Mevcut belediye başkanı ne dedi göreve gelirken modern kapalı pazar yeri yapacağız 24 saat hizmet verecek. Otoparkı olacak. Tabi ki dağ fare doğurdu. O modern kapalı pazar yerini görmedik. Kar esaretinde buranın çatısı çöktü. sonra mevcut belediye başkanı burada tadilat yaptırdı. Esnaf burada eksiklik var yağmurda yaşta sergi açamıyoruz dedi. Dinlemediler. Esnaf da yağan yağmurda serpen suyun önüne geçmek için kapalı pazar yerini kendi çadırıyla kapattı. Sonra buranın açılışında buraya harcadığım parayla 5 kapalı pazar yeri yapardım dedi. Ama onun öncesinde ne dedi. Burada çöken çatının sağlam malzemelerini bir de otogar çatısından söktükleri malzemeyi kullandık tasarruf yaptık dedi. Madem tasarruf yaptın, nasıl oluyor da buranın parasıyla 5 pazar yeri daha yapardım diyorsun.

KÖY GARAJI TAŞINMAYACAK

Bir de köy garajı var. Köy garajı esnafı da, köyden gelen vatandaşlarda yeni otogara gitmek istemiyor. çünkü köyden gelen vatandaş hastane önünde iniyor, çarşamba pazarında iniyor. tedavisini olup, ihtiyaçlarını alıp buradan gidiyor. Söz veriyorum göreve geldiğimizde köy garajı yerinde kalacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum