Davraz Çok İyi Ancak...

Davraz Çok İyi Ancak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2015 13:53
Davraz Çok İyi Ancak...

Davraz'a hayran kalan spor kulüpleri eksiklikleri sıraladı ve acil bazı alanlarda yatırımın gerekliliği üzerinde durdu.

Türkiye'nin en iyi kayak merkezleri arasında gösterilen Davraz Kayak Merkezi, yaz aylarında da kamp merkezi olma yolunda ilerliyor. Yaz aylarında Davraz'da kamp yapan kulüpler, Davraz'ın çok önemli eksiklerinin bulunduğunu belirterek, bu eksikliklerin giderilmesi durumunda, Türkiye'nin en gözde kamp merkezi olacağının altını çizdiler. Özellikle futbol kulüplerinin yöneticileri Davraz'daki otellerin bugün için yeterli olduğunu belirterek görüşlerini şöyle dile getirdiler:

"Harika bir havası var. Yaz aylarında kamp için ideal bir yer. Konaklama da çok iyi. Ancak kamp için gerekli eksiklikler var. Davraz'a acil olarak spor salonu, havuz, parkur ve ağaçlandırma yapılması gerekiyor. Bunların yapılması durumunda göreceksiniz, bütün takımlar Davraz'da kamp yapmak için sıraya girecekler. Çünkü bütün bu imkanları, güzellikleri bünyesinde barındıran başka bir yer bulunamaz. Davraz sadece Kayak Merkezi olarak değil, kısa sürede kamp merkezi olarak ta ismini duyuracaktır. Yeter ki eksiklikler giderilsin."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.