Davraz Dağı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Sakarya'nın 10 yıllık çalışmalarından oluşan Davraz Dağı Fotoğraf Sergisi Isparta Mimarlar Odası Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi ay sonuna kadar gezilebilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2014 17:38
Davraz Dağı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Cengiz Sakarya... 45 yılını fotoğrafa vermiş bir fotoğraf sanatçısı... 10 yıldır üzerinde çalıştığı proje ise Isparta'nın beyaz incisi Davraz Dağı... 4 Mevsim yaşayan ama belki de bir çoğumuzun 'görmediği', 'göremediği' Davraz Dağı...

Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Sakarya, 10 yıllık Davraz Dağı çalışmasını Isparta Mimarlar Odası'nın sergi salonunda açtığı sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu.

Açılış kokteyline Vali vekili Bekir Sıtkı Hanlıoğlu ve İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah Kılıç'ın da katıldığı sergi ay sonuna kadar gezilebilecek.

Ajans32 muhabirine konuşan Sakarya, "Davraz bugün Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biridir. Biz Davraz’ı görmüyoruz. Ama Davraz bizi görüyor. Davraz 4 mevsim yaşayan bir dağ. Görsel zenginlikleri var. Bugüne kadar fark edilmeyen özellikleri ile işlemeye çalıştım. Bu projeye 10 yıldır çalışıyorum. 10 yılda çektiğim fotoğrafları seçerek sergi haline getirdim. Davraz’a baktığımızda görünmeyen yüzünü göstermek istedim" dedi.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.