Davraz Ekonomi Zirvesi Yapılacak

Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği ve Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 1. Davraz Ekonomi Zirvesi düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 15:08
Davraz Ekonomi Zirvesi Yapılacak

İşadamlarının mevcut ilişkilerini geliştirmek, güçlendirmek ve bölgedeki diğer işadamlarını tanıştırıp kaynaştırarak birbirlerinden alışveriş yapma kabiliyetini artırmak amacıyla 16 Şubat’ta 1.Davraz Ekonomi Zirvesi düzenlenecek.

Konuyla IGSİAD'dan yapılan açıklamada, “Isparta Barida Hotels’de yapılacak zirve bir ilk olacak ve bu zirveye Antalya, Burdur ve Isparta’dan çok sayıda sanayici ve işadamı katılacaktır.

Zirvede önceliğimiz; tanışıp kaynaşmak, proje üretmek ve birbirimizden ticaret yapmayı öğrenmek olacaktır. Aynı zamanda bir veri tabanı oluşturmak ve bu çerçevede bölge illeri arasında her türlü konudan birbirimizi haberdar edebileceğimiz bir platform yaratmaktır.

1.Davraz Ekonomi Zirvesi aynı zamanda 3 ilde ticareti nasıl geliştirebiliriz, sivil toplum örgütleri olarak birlikte nasıl hareket edebiliriz? Sorularına cevap ve çözüm bulabileceğimize inandığımız bir toplantı da olacaktır.

Antalya, Isparta, Burdur üçgeninde sanayi ve ticaretin gelişmesine, işadamlarının buluşup kaynaşarak birlikte ticaret yapmasına büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu önemli zirveye yaklaşık 100 işadamının katılması beklenmektedir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.