Davraz İçin 10 Bin Kartpostal

Kendisini turizme adayan İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Özdemir'in başkanlığını yaptığı Turizm Derneği, Davraz Kayak Merkezi'nin 2015-2016 kış sezonunda daha çok tanıtılması için nostaljik bir kampanya geliştirdi.

Yayınlanma:
Davraz İçin 10 Bin Kartpostal

'Davraz için 10 bin kartpostal' adı altında başlatılan kampanya ile herkesten il dışındaki bir yakınına üzerinde Davraz resmi olan kartpostal gönderilmesi isteniyor.

Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, kampanyayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Isparta Turizm Derneği olarak; nostalji yaşamak ve yaşatmak amacıyla Davraz Kayak Merkezimizi tanıtmak istedik. Kartpostal; eskiden telefonlar yokken vatandaşımızın bayramlarda, yeni yılda birbirlerini tebrik etmek amacıyla gönderdikleri bir sevgi mesajı aracıydı. Bu vesile ile arkadaşlarımız ile Isparta tanıtımına katkı ne yapabiliriz diye düşünürken ortak akıl toplantımızda ortaya çıkan bu proje oldukça kamuoyunda ses getireceğine inanıyoruz. Sayın Valimiz, belediye başkanımız, meslek örgütü ve sivil toplum örgütü başkanlarımız, meclis üyelerimiz, üniversitemiz bu projeye destek vererek katkı sağlayacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Davraz tanıtımı önemlidir, memleketimizin bir değeridir. Ve hep beraber bu değeri tanıtmak, daha çok bilinir hale getirmek zorundayız.Şimdiden kamuoyumuza hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum