Davraz Kayak Merkezi'nde Hedef 12 Ay Turizm

Isparta Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Davraz Kayak Merkezi'ni 12 ay turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2012 16:36
Davraz Kayak Merkezi'nde Hedef 12 Ay Turizm

Isparta Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Davraz Kayak Merkezi'ni 12 ay turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Abdullah Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davraz Kayak Merkezi'nde sezonun aralık ayında başlayıp mayıs ayı sonuna kadar devam ettiğini belirten Kılıç, pistlerin amatör ve profesyonel tüm kayakçılara her türlü imkanı sunduğunu ifade etti.

Bölgede çığ ve kaybolma tehlikesi bulunmadığını söyleyen Kılıç, kayakseverleri Eğirdir Gölü'nün eşsiz manzarası eşliğinde eğlenceli vakit geçirme imkanı sunan Davraz Kayak Merkezi'ne beklediklerini kaydetti.

Davraz Kayak Merkezi'ne yeni pistler kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kılıç, gelecek ay yeni bir telesiyej hattını hizmete sunacaklarını söyledi.

Kılıç, Davraz Kayak Merkezi'nin yaz döneminde yurt içi ve dışından gelen takımlara kamp hizmeti verdiğini belirterek, 4 futbol sahasının bulunduğu merkezde Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle 2 milyon 570 bin metrekare alanda 24 spor dalı için açık ve kapalı tesisler kurulmasına yönelik çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Hedeflerinin Davraz'ı 12 ay turizme kazandırmak olduğunu kaydeden Kılıç,"Davraz Kayak Merkezi'nde dağcılık, trekking, dağ bisikleti, cip safari ve futbol yapma imkanına sahibiz. Davraz'ı 12 ay turizme kazandırmak, farklı dallarda hizmet sunan bir spor turizm merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Hedeflerimize ulaştığımızda Davraz, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok spor dalında eğitim, kamp ve müsabakaların yapıldığı merkez haline gelecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.