Davraz Kayak Merkezi’ni Hafta Sonu 9 Bin Kişi Ziyaret Etti

Davraz Kayak Merkezi’ni Hafta Sonu 9 Bin Kişi Ziyaret Etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 16:32
Davraz Kayak Merkezi’ni Hafta Sonu 9 Bin Kişi Ziyaret Etti

Sadece önceki hafta Davraz Kayak Merkezi’ni 9 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydeden Vali Oğuz, “ Sizin Davraz’a gelen insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanlarınız yoksa bir tuvalet, bir mescit, uygun otopark sahası, alandaki çöplerin kaldırılması gibi gelen insanlar bir daha gelmez” dedi. Etrafı dört üniversite olan Isparta hayal ettiğini belirten Vali Oğuz, yeni üniversitelerin yerlerini bile tespit ettiğini söyledi.

DAVRAZ ISPARTA’NIN KALICI DEĞERİ
Davraz Kayak Merkezi’nin önemine dikkat çeken Vali Oğuz, Davraz’ın Isparta için kalıcı değer olduğuna yer verdi. Vali Oğuz, “Uludağ denice nasıl Bursa akla geliyorsa, ya da Erzurum denince nasıl akla ilk olarak Palandöken geliyorsa Isparta ve Davraz’da öyle anılmalı. Bu nedenle Davraz’ı yıpratacak adını lekeleyecek adımlardan sözlerden uzak durmalıyız. Bu yıl kar iyi yağdı. Davraz’a olan talep arttı. Davraz’a hücum edildi. Bizler bu talebe cevap verecek şekilde işler planlamalıyız. Sadece önceki hafta Davraz’ı 9 bin kişi ziyaret etmiş. Sizin Davraz’a gelen insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanlarınız yoksa bir tuvalet, bir mescit, uygun otopark sahası, alandaki çöplerin kaldırılması gibi gelen insanlar bir daha gelmez. Buraya ilgi olması nedeniyle bizlere de zaman zaman şikayetler geliyor. Bu yaz döneminde Davraz için bir şeyler yapılacak” müjdesi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum