Davraz Kayak Okulu Açıldı

Kayak Antrenörü Kubilay Oktay Başyiğit, geleceğin genç yeteneklerini açmak için altyapı faaliyetlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2012 10:27
Davraz  Kayak Okulu Açıldı

Kayak Antrenörü Kubilay Oktay Başyiğit önderliğinde Ardıç Limited Şirketi’nin ilk defa Isparta da başlattığı kayak okulu büyük hızla ilerliyor. Eğitimler Başyiğit ve SDÜ Spor Bilimleri’nde Kayak Bölümü’ndeki öğrenciler tarafından veriliyor. Davraz Kayak Okulu’ndaki çalışmalar oldukça renkli görüntülere sahne oluyor.

Spor Bilimleri öğrencilerinin de kayak sporunu bilimsel metodolojiyle yapmaları, çekirdekten yetişmiş olmaları ve Türkiye dereceleri ve milli sporcu olmalarının vermiş olduğu artıklarla 4 yaşından 70 yaşına kadar kayak sporunu en iyi ve profesyonel derede öğretiyorlar.

Spor bilimcileri hem staj derslerini yapmakta olup bilimsel bilgileri ve kayak alanında ki üst düzey bilgilerini Davraz Kayak Okulu öğrencileriyle paylaşıp, spordaki başarıyı arttırma hedefindeler. Bu arada Kursların yarıyıl tatilinden sonra hafta sonunda devam edeceği belirtildi.

Öte yandan SDÜ’nün akademik personeli için başlatılan kayak derslerini yine Kayak Antrenörü Oktay Başyiğit önderliğinde ve Spor Bilimleri Kayak bölümü öğrencileri verecek.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.