Davraz Kongresi Başlıyor!

2.Uluslararası Davraz Kongresi, 29 Mayıs'ta başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2014 09:36
Davraz Kongresi Başlıyor!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından gerçekleştirilen "2.Uluslararası Davraz Kongresi", 29 Mayıs'ta başlıyor.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu yönetiminde düzenlenecek "Küresel Sorunlar ve Çözüm Arayışları" başlıklı 2.Uluslararası Davraz Kongres'inde "Medeniyet Tartışmaları", "Bilim ve Felsefe", "Demokrasi ve İnsan Hakları", "Kimlik ve Ulus Devlet Tartışmaları", "Uluslararası Hukuk-Uluslararası İlişkiler-Güvenlik ve Terör", "Küresel Kriz ve Sorunları", "Tarım-Gıda-Açlık ve Yoksulluk", "Çevre ve Enerji, Küresel Rekabet ve İşletme Davranışları", "Uluslararası Göç, Yönetim Tartışmaları", "Sağlık ve Yaşam" konularının ele alınacağı belirtildi.

Kongrenin 31 Mayıs tarihinde sona ereceği kaydedildi.

SDÜ’de II. Uluslararası Davraz Kongresi Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor
Ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarılara imza atan Süleyman Demirel Üniversitesi, büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlki, 24- 27 Eylül 2009 tarihleri arasında düzenlenen ve büyük yankı uyandıran “Davraz Kongresi”nin ikincisi 29-30-31 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenecek.

“Dünyanın sorunları ve barış yolları bu topraklarda ve bu coğrafyada konuşulacak” diyen Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu yönetiminde düzenlenecek “Küresel Sorunlar ve Çözüm Arayışları” başlıklı II. Uluslararası Davraz Kongresi, küresel sorunlara çözüm önerileri getirmeyi amaçlıyor.

II. Uluslararası Davraz Kongresinde; “Medeniyet Tartışmaları”, “Bilim ve Felsefe”, “Demokrasi ve İnsan Hakları”, “Kimlik ve Ulus Devlet Tartışmaları”, “Uluslararası Hukuk-Uluslararası İlişkiler-Güvenlik ve Terör”, “Küresel Kriz ve Sorunları”, “Tarım-Gıda-Açlık ve Yoksulluk”, “Çevre ve Enerji, Küresel Rekabet ve İşletme Davranışları”, “Uluslararası Göç, Yönetim Tartışmaları”, “Sağlık ve Yaşam” konuları ana tema başlıkları olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum