Davraz Kongresi’nde Rektör Hoca’ya Soğuk Duş!

2. Uluslararası Davraz Kongresi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in konuşması sırasında soğuk rüzgarlar esti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2014 14:26
Davraz Kongresi’nde Rektör Hoca’ya Soğuk Duş!

2. Uluslararası Davraz Kongresi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in konuşması sırasında soğuk rüzgarlar esti. Rektör İbicioğlu’nun Davraz Kongresi’ni Davos’a benzetmeye çalışan açıklamalarına göndermede bulunan Şahin, “Güzel bir ideal ama daha çok yol kat etmemiz lazım” dedi.

Mehmet Ali Şahin konuşmasında, “Hasan Hoca Davraz Kongresi’ni Davos gibi marka yapacaklarını söylüyor. Bu güzel bir ideal. Ama görünen o ki daha çok yol kat edilmesi gerekiyor. Uluslararası Kongre diyoruz daha çok zenginleştirmemiz gerekiyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Davraz kongresinin ilkine de katıldığını kaydederek, aradan geçen 5 yıllık sürece gönderme yaptı ve “Keşke her yıl düzenlenseydi” dedi. Şahin Konuşmasında “Birincisi üzerinden 5 yıl kadar zaman geçti. Keşke bunu her yıl yapılan bir kongre haline getirebilseydik. Böyle kongrelerin her yıl olması gerekir. Tabi bu sizin takdirinizdir. Böyle kongrelerin geleneksel hale gelmesinin SDÜ'ye yakışacağını düşünüyorum” dedi.

Adı Davraz olan bir kongrenin neden Davraz’da yapılmadığını da sorgulayan Şahin, “Bu kongreye Davraz kongresi diyoruz. Davraz daha çok kayak sporlarının gerçekleştiği bir yer oraya da gitme fırsatı buldum. Bu kongrenin Davraz'da yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.