‘Davraz’ Su Geliyor

Sav Belediyesi tarafından Isparta'ya su fabrikası kazandırılacak. Belediye Başkanı Mustafa Şahin, Davraz Dağı'ndan alınacak doğal kaynak suyunun isminin de "Davraz" olacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2012 17:33
‘Davraz’ Su Geliyor

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Sav Kasabası’na kurulacak olan su fabrikasını ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Şahin, kurulacak olan fabrikanın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Davraz Su fabrikası için uzun süredir çalışmaların devam ettiğini belirten Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin, fabrikayı inşa ettikten sonra marka tescilini de yaptıklarını belirterek, makina alımı için de Isparta Valisi Memduh Oğuz ve AK Parti Miletvekili Recep Özel’in de desteği ile BAKA’dan destek aldıklarını söyledi. Başkan Şahin; “Davraz Dağı’ndan alınacak doğal kaynak suyunu 19 kiloluk damacalar halinde üretim gerçekleştireceğiz. Şubat yada Mart ayı gibi üretime başlayacağız. Belediye Başkanı olduğum günden buyana bu çalışmamı sürdürüyorum. Kaliteli suyu daha ucuza satmak istiyoruz. Isparta’nın % 70’ine bu suyumuzu satmayı planlıyoruz. Artık Isparta kendi kaliteli ve temiz suyunu içecek. Tesisimiz bütün imkanlara uygun bir şekilde yapıldı. Sav Belediyesi olarak Isparta’ya ciddi bir ekonomik katkı sağlayacağız. Bir yandan da Isparta’nın tanıtımı için büyük bir yatırım yapmış bulunmaktayız. Vatandaşımız artık daha kaliteli su içecek. Makinalarımızda en son teknolojiyi kullanarak temizliğe ve titizliğine verdiğimiz önem ile birlikte Isparta’mıza temiz su içirmeyiz planlıyoruz. İkinci hedefimiz ise Antalya olacak. Isparta’dan sonra önümüzdeki süreçte turizm kenti olan Antalya’ya da açılmayı planlıyoruz” dedi.
Sav Kasabası'nda bulunan uyuz ve kuduz hastalığına iyi geldiği geldiği söylenen şifalı suyun aktığı çeşmenin etrafına modernize çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Şahin, şifalı suyun uyuz ve kuduz hastalığına iyi geldiği geldiğini belirterek, su etrafına düzenlemeler yaptık. Alt yapısını tamamladık. 2 tane büyük park yaptık. Tam bir doğa harikası oldu" dedi. Ak Parti Milletvekili Recep Özel, yeni düzenlenen çeşmenin etrafını gezerek, Başkan Şahin'den bilgi aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum