Davraz Tırmanma Yarışları Yapılacak

Isparta Motor Sporları Kulübü tarafından Davraz'da otomobille "Davraz Tırmanma" yarışları yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 10:26
Davraz Tırmanma Yarışları Yapılacak

Organizasyon Komite Üyesi Isparta Motor Sporları Kulüp Başkanı Hasan Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta Motor Sporları Kulübünün girişimleri ve Antalya Motor Sporları Kulübünün katkıları ile 21-22 Nisan tarihlerinde otomobille "Davraz Tırmanma" yarışları yapılacağını söyledi.

Kartal, yarışların Isparta için büyük önem taşıdığını ve ilin tanıtımında yeni bir dönem açılacağını kaydetti.

Yarışların 21 Nisan saat 20.00'de Isparta Valiliği önünden seremoni startı ile başlayacağını belirten Kartal, "22 Nisan Pazar günü ise turlar sonrası belirlenen sıralamaya göre yarışlar başlayacak. Isparta halkının yarışları izlemesi için yarış sahasına otobüsler kaldırılacak. Çok güzel bir parkura sahip olan Davraz tırmanma yarışları Ispartalılara büyük heyecan yaşatacak" dedi.

Antalya Motor Sporları Kulüp Başkanı ve Organizasyon Komitesi Yarışma Direktörü Hakan İpkin ise Anadolu'nun küçük illerine motor sporlarının taşınması gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.