Davraz'a 1 Milyon TL'lik Snow-Trac Makinesi

İlimizdeki kayak tesislerinde kullanılmak üzere 1 Milyon TL değerindeki snow trac makinesi, Ak Parti Milletvekili Recep Özel'in uğraşları sonucunda ilimize kazandırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2012 19:50
Davraz'a 1 Milyon TL'lik Snow-Trac Makinesi

Ak Parti Milletvekili Recep Özel: "Isparta’da, kış turizmi gün geçtikçe gelişirken eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Sayılı tesislere verilen ve ihtiyaç duyulan yeni bir snow track (kar ezme ve sıkıştırma makinesini) ilimize kazandırdık." dedi.

Özel Isparta’nın bir yeryüzü cenneti olduğunu ifade ederek, "Zengin bir tarihsel potansiyelin sahibi olan Isparta, aynı zamanda bir ilim merkezidir. Isparta her geçen gün yeni yatırımlarla daha güzel ve yaşanabilir bir kent olurken turizmin artış göstermesi ilimizin gelişmesi için oldukça önemlidir. Doğal güzelliklerimizi tanıtım ve yeni yatırımlarla daha çok yerli ve yabancı turisti Isparta’ya çekebiliriz."

İlimizde yaz turizminin yanı sıra kış turizmine de önem verdiklerini vurgulayan Özel, "Yaz turizmini bir taraftan canlandırırken kış turizminin bölgede merkezi olma yolunda ilerliyoruz. Bir yandan yeni tesisler açılırken bir yandan da eksikliklerini gidererek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vererek mutlu etmeye çalışıyoruz. Acilen eksikliğini hissettiğimiz snow track makinesini Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızdan talep ettik. Sayılı olarak ülkeye gelen ve ziyaretçi sayısı bakımından potansiyeli yüksek olan kayak tesislerine verilen snow track’ı Sayın Bakanımız ilimize armağan etmiştir. Böylece Ispartaya maliyeti 1 Milyon TL olan yeni bir makineyi kazandırmış bulunmaktayız. Mevcut pistlerin düzeltilerek karın sıkıştırılmasına, böylece ideal bir kayak pistinin oluşmasına yarayacak olan snow track tesislerimiz için oldukça önemlidir. Kayak tesislerimiz böylece daha sağlıklı işleyecektir." dedi.


Özel çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek Isparta bölgenin kış sporları merkezi haline getireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum