Davraz’a Bu Yıl Da İlgi Yok!

Davraz’a Bu Yıl Da İlgi Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 12:19
Davraz’a Bu Yıl Da İlgi Yok!

Futbol sezonlarının bitmesiyle geçmiş yıllarda Isparta Davraz Kayak Merkezi birçok takımın yaz kampı merkezi oluyordu. Ancak, son yıllarda Davraz’a kamp için gelen takım yok. 

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Davraz Kayak Merkezi'nde de kamp sezonu başladı

Spor Toto Süper Lig’de 2017 - 2018 sezonu hazırlıkları kapsamında takımların kamp programları da bir bir netleşmeye başladı. Ancak, şuana kadar hiçbir futbol takımı kamp programına Davraz’ı almadı. 

GEÇMİŞ YILLARDA 

10 – 15 TAKIM GELİYORDU 

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda Davraz Kayak Merkezi, başta Süper Lig takımları olmak üzere birinci ve ikinci lig takımlarının kamp merkezi haline gelmişti. Başta komşu il takımı Antalyaspor olmak üzere Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Gaziantepspor gibi büyük takımlar ilk etap kamplarını Davraz’da yapıyorlardı. 

BÜYÜK MADDİ KAYIP 

Futbol takımlarının son yıllarda Davraz’da kamp yapmamaları ve Isparta’yı tercih etmemeleri hem şehirdeki hem Davraz Kayak Merkezindeki otel ve diğer tesisleri olumsuz yönde etkiliyor. Zira, büyük bir gelir kapısı olan futbol takımlarının kampı gerçekleşmeyince tesisler de önemli gelir kaybına uğruyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.