Davraz'a İki Önemli Yatırım Daha

Davraz'a İki Önemli Yatırım Daha

Yayınlanma:
Davraz'a İki Önemli Yatırım Daha

 

Davraz Dağının Yüksek Rakımı Sporcu Kamp Merkezi olması için "Atletizm Pisti ve Spor Salonu" yapılacak. Milletvekili Bilgiç gerekli girişimleri yaptı.

Davraz Kayak Merkezi'nin 12 ay çalışması için yeni ve önemli yatırımlar devam ediyor.Davraz Dağı'na yaz aylarında özellikle futbol takımlarının gelmesi ve diğer branşlarda federasyonların Davraz 'ı tercih etmesi için Davraz Kayak Merkezi'nin "Yüksek Rakımı Sporcu Kamp Merkezi" olması gerekiyor.Bunun için de Davraz Kayak Merkezi'ne "Spor Salonu ve Atletizm Pisti" yapılması gerekiyor.

Bu iki önemli yatırım için Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç girişimleri yaptı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan olumlu cevap aldı.Davraz Kayak Merkezi'nin "Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp Merkezi " olması durumunda Isparta sporun her alanında cazibe merkezi olacak.

Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Davraz ' ın gelişmesi ve Isparta'nın kazanması için Vali Şehmuz Günaydın ile birlikte çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.