Davraz’a Yatırım Akıyor

Davraz’a Yatırım Akıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2021 11:40
Davraz’a Yatırım Akıyor

Kış Turizmi denince Türkiye ve dünyada akıllara gelen Davraz Kayak Merkezi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kayak Merkezi, il özel idaresi tarafından yapılan yatırımlarla her yıl ziyaretçi sayısını artırıyor.  İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin Davraz Kayak Merkezi’nde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında ilgi verdi.

ISPARTA’NIN GÖZ BEBEĞİ

Keskin, 5. Telesiyejden kızak alanlarına kadar birçok yatırımın yapımının devam ettiğini ifade ederek, “Davraz Kayak Merkezimiz her geçen gün büyüyor. Davraz kayak merkezimiz ile ilgili yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam etmekte. Davraz Kayak Merkezimiz bizim Isparta’mızın göz bebeği, dışa açılan bir penceresi. Her geçen gün üzerine koyarak gidiyor” dedi.

5. TELESİYEJ TAMAMLANMAK ÜZERE

Pandemiye rağmen 2021 yılında çok sayıda misafir ağırlandığını söyleyen Keskin, “5. Telesiyejin yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Yüklenici firma tabii yurt dışından malzeme getirdiği için pandemi sebebiyle biraz gecikmeye uğradı. İnşallah onu da tamamlamak üzereyiz” dedi.

SAATTE 1100 KİŞİYE HİZMET VERECEK

1960 rakımdan 2200 rakıma geçen yılda t-bar çalışmalarını başlattıklarını hatırlatan Keskin, “ Yaklaşık 600 metre 650 metre uzunlukta t-bar yapımı devam etmekte. İnşallah aralık ayı içerisinde onu tamamlayacağız. Bu saatte 1100 kişiye hizmet edecek” şeklinde bilgi verdi.  

KAYAK MERKEZİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Aynı bölgede kızak alanlarının oluşturulduğuna değinen İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, “Kızak alanların yaparken de orada yine bir çalışmamız devam ediyor. Yürüme bandı da şu anda faaliyette. Bu ay sonu itibari ile onu da teslim yapılacak. Kayak merkezimiz her geçen gün büyüyor genişliyor. Bu anlamda hem yaz turizminde kış turizmimizde Davraz Kayak Merkezini kullanma amacındayız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.