Davraz'da Akçay Rüzgarı Esti

Trabzonspor’un dün sona eren sezon öncesi kampına yeni teknik direktörü damga vurdu.Öğrencilerinin hatasını izin istedikten sonra yüzüne vuran, hep açık konuşan, hatta Hristiyan oyuncularına İncil’den örnekler veren Mustafa Akçay, Colman ve Alanzinho’yu b

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 11:17
Davraz'da Akçay Rüzgarı Esti

Trabzonspor’un dün sona eren Isparta Davraz kampı, 4 yabancı oyuncusunun geç katılışı, bazı futbolcuların da alacakları için FIFA’ya başvurması nedeniyle krizle başladı. Ancak yönetimin kampta yaptığı ödeme, sorunların aşılmasını sağladı. Antrenmanlarda bağıran, hata yapanın hatasını izin isteyerek yüzüne vuran, Hristiyan oyuncularına İncil’den örnekler veren yeni teknik adam Mustafa Akçay ise zor olsa da kendini kabul ettirmeyi başardı. 14 günlük kampta bazı futbolcuların performansları şu şekilde dikkat çekti:

KAMPTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER VE KARNELERİ
ZEKİ AYVAZ
(****): 3. kaleci olarak geldi ama performansı, neşeli tavırları ve istekli görüntüsü ile herkesi hayran bıraktı. Oynadığı 2 maçta da devleşti. Kalede iyi bir alternatif olduğunu kanıtladı.
MUSTAFA YUMLU (****): Takımdaki en sorunsuz ve en çalışkan futbolculardan biri olduğunu yine ortaya koydu. Stoperde yaşanacak yoğun rekabette kolay pes etmeyeceğini kanıtladı. Akçay’ın güvendiği isimler arasına girdi.
EMERSON (***): Geçen sezon gönderilmesine karar verilmesine karşın sorunsuz bir şekilde kampa katıldı. Alışık olduğu sol bek mevkiinde değil, sol iç stoper olarak kampı tamamlayan Emerson’un formayı alması sürpriz olmaz.
VOLKAN ŞEN (***): Kampın başlarında Akçay’dan en fazla alkışı alanlar arasındaydı. Daha sonra diğer futbolcuların form tutması ile geri planda kaldı. Özel yetenekleri ile dikkat çeken Volkan, formaya yakın isimlerden.
ABDÜLKADİR (****): Kampın tartışmasız en dikkat çeken isimlerinden. 1461 Trabzon’dan kadroya dahil edilen Abdülkadir, hem defansif, hem de ofansif yönü kuvvetli olan bir orta saha oyuncusu olduğunu gösterdi.
COLMAN (****): Kampa tam zamanında katılarak büyük bir sürpriz yapan Arjantinli, hem kondisyonu hem de hırsıyla arkadaşlarının önüne çıktı. Colman, yeni sezon öncesi takımın en büyük kozu olmaya hazırlanıyor.
ALANZINHO (****): Eski teknik direktör Kafkas’ın, kadroda düşünmediği Brezilyalı, kampta hırsı ile dikkat çekti. Tüm hazırlık maçlarında forma giyen Alanzinho da Akçay ile adeta yeniden doğdu.
BATUHAN (**): Fazla kiloları nedeniyle kampın büyük bir bölümünde takımdan ayrı çalıştı. Hami Mandıralı’nın özel olarak ilgilendiği golcünün, yaklaşık 7 kilo verse de form tutmak için zamana ihtiyacı olduğu görüldü.

Tolga yıkıldı
Trabzonspor’da kaptan Tolga Zengin’in keyifsiz hali dikkat çekiyor. Beşiktaş’a transferi fiyat anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşmeyen başarılı kalecinin, 3 milyon Euro’luk bonservis bedelinin kulüp sitesinden açıklanmasından rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Bu konuda teknik direktör Mustafa Akçay ile görüşen Tolga, aynı şekilde takım arkadaşı Onur’la da uzun süre konuşarak dert yandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.