Davraz'da Uluslar Arası Ralli Heyecanı

21-22 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, Almanya, İtalya ve Türkiye'den oluşan, dünya şampiyonlarının katıldığı Ulusal Kocaeli Rallisi’nin ikinci ayağı Isparta’da yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2012 11:42
Davraz'da Uluslar Arası Ralli Heyecanı

Isparta Motor Sporları Kulübü’nün girişimleriyle Ulusal Kocaeli Rallisinin ikinci ayağı Isparta’ya alındı. Ralli heyecanı Davraz güzergahında yaşanacak.

İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, bu organizasyona destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Motor Sporları Kulübü’nün Isparta Turizm Derneği, SDÜ ve daha sonra katılımların olacağı sponsorlar aracılığı ile müştereken Uluslar arası bir Projeye imza atmak üzere ilk adımı attıklarını belirten Özdemir, “2 1-22 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, Almanya, İtalya ve Türkiye'den oluşan, dünya şampiyonlarının katıldığı Ulusal Kocaeli Rallisi’nin ikinci ayağı Isparta’da yapılacak. Türkiye Motor Sporları Federasyonu, Antalya Motor Sporları Kulübü ve Isparta Motor Sporları Kulübü müştereken bu kararı almış,Güzergah olarak da DAVRAZ kayak merkezi yolunu seçmişlerdir.

Uluslararası asfalt tırmanma rallisi olarak nitelendirilen bu yarış, uluslar arası parkurlar arasında DAVRAZ ayağı olarak tarihe geçecektir. Yapılacak rallide Motor Sporları Federasyonu bütün aktivitenin düzeninden sorumlu olacaktır. 21 Nisan Cumartesi günü "VOLKİCAR" İstasyon caddesi ve Kaymakkapı meydanında Volkan Işık'ın araçlarının şovuyla başlayacak program, akşam Hükümet Meydanında konserle devam edecek. Konser sonrası yarışmaya katılacak araçların tanıtımı, ilin protokollerinin kaptanlıkları eşliğinde, sunulduktan sonra Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi bahçesine park ettirilecektir Bunun için Sayın Valimizden izin alınacaktır. 22 Nisan Pazar günü,sabahleyin, Davraz Rallisi tamamlanacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.