Davrazspor Göz Doldurdu: 4 - 1

Davrazspor Göz Doldurdu: 4 - 1

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2017 17:38
Davrazspor Göz Doldurdu: 4 - 1

Isparta Isparta Davrazspor  Alanyaspor’un U - 21 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 4 – 1 kazandı. Yeşil – Pembeli takımın gollerini Lungelo (2) ve Abubakar (2) kaydettiler. 

 

24 Eylül’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu doğrultuda; Yeşil – Pembeli ekip önceki gün Isparta Atatürk Stadyumunda Süper Lig ekiplerinden Alanyaspyor’un U – 21 takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. 

TARAFTARLAR TAKIMI 

YALNIZ BIRAKMADI 

Saat 17.00’de başlayan karşılaşmayı Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Mustafa Özaydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Davrazspor Genel Menajeri Erhan Oturan ve yaklaşık bin dolayında taraftar izledi. 

DAVRAZSPOR’UN YABANCILARI VAR…

Söz konusu hazırlık maçında, 90 dakika boyunca vasat bir futbol ortaya koyan, rakibi karşısında etkili bir oyun oynamayan Isparta Davrazspor, maçı iki yabancısının attığı ikişer golle 4 – 1 kazandı. Konuk ekip, Alanyaspor U – 21 futboltakımının golünü ise 9 numaralı formasıyla Mert Nuri kaydetti. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.