Davrazspor, Kale’ye Bileniyor

Davrazspor, Kale’ye Bileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2018 14:18
Davrazspor, Kale’ye Bileniyor

Pembe-yeşilliler, 1 günlük iznin ardından bu hafta sonu kendi saha ve seyirci önünde oynayacağı Denizli Kalespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Isparta Davrazspor’da moraller yerinde. Kuşadasıspor’dan sonra Aydınspor’u da deviren pembe-yeşilliler, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Kalespor’la oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Kupa maçında Denizli Kalespor’a kaybederek sezona kötü bir başlangıç yapan Isparta Davrazspor, bu kez kazanarak rövanşta gülmek amacında.

Pembe-yeşilliler, dün Özel İdare Sahası’nda toplanarak zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Isparta Davrazspor’da Ümit’in kırmızı kart cezası sona ererken sakatlıkları süren Deniz Boztepe.  Emrah Sansar’ın da durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, 2 haftalık galibiyetin mimarının futbolcular olduğunu söyledi. Öğrencilerinin kazanma hırsının  alınan 3 puanlarda etkili olduğunu söyleyen Şimşek, “Futbolcularımızın istek ve arzuları bizi gelecek için ümitlendiriyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana iyi bir uyum içerisindeyiz. Daha da iyi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.