Davrazspor Kongreye Gidiyor

Isparta Davrazspor Olağanüstü Kongresi 25 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 10:14
Davrazspor Kongreye Gidiyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi ve Play-Out maçlarının tamamlanmasının ardından Isparta Davrazspor’da gözler Olağanüstü Kongreye çevrildi. Olağanüstü Kongre 25 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Isparta Davrazspor Genel Koordinatörü Erhan Oturak, Olağanüstü Genel Kurulla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Isparta Davrazspor’umuzun Olağanüstü Kongresi 25 Nisan Çarşamba günü Davrazspor Tesislerinde (Özel İdare’de) saat 19.00’da yapılacak. Olağanüstü Kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde 2 Mayıs Çarşamba günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. Yeni gelecek yönetimin önünü açmak için erken bir tarihte kongrenin yapılması için Olağanüstü Kongre Kararı aldık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. Hatırlanacağı üzere, 2 yıldır 2. Olduklarını belirten Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, “Çok para ve emek harcadım, yoğunda bir iş tempom var. İşlerimi, ailemi çok ihmal ettim. Ondan dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmüyorum. Olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi oluşturmaya çalışacağım” demesinin ardından spor kamuoyu gözünü Olağanüstü Kongreye çevirmişti.

CAMİA SABIRSIZ, PROFESYONEL LİG İSTİYOR 

2 yıldır seyirci rekoru kıran ancak profesyonel lige çıkamayan Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresiyle ilgili olarak taraftarlar, tüm kentin desteğini alabilecek güçlü bir yönetim kurulunun işbaşına getirilmesini istiyor. Taraftarlar, “Olağanüstü. Biz taraftarlar olarak kombine, konser, store ürünleri başta olmak üzere her türlü destek vermeye hazırız. Yeter ki bu şehrin takımı bir an önce profesyonel lige yükselsin. Kenetlenirsek başarırız” yorumunda bulundular. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.