Davrazspor Manavgat’a Bileniyor

Davrazspor Manavgat’a Bileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2018 13:22
Davrazspor Manavgat’a Bileniyor

Pembe-yeşilliler, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da rota Manavgat Belediyespor. Ligin en iddialı ekiplerinden biri olan Antalya temsilcisi karşısında mücadele edecek olan pembe-yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarına sürdürüyor. Özel İdare Sahası’nda çalışmalarını sürdüren Davrazspor’da futbolcuların hırslı ve istekli oluşu teknik heyeti sevindiriyor.

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, futbolcularıyla da sık sık toplantı yaparak bu karşılaşmanın önemini anlatıyor. Futbolcularından sadece maça odaklanmalarını isteyen Şimşek, 8’de 8 hedefine ulaşmaları halinde 2. yarıya çok daha iyi gireceklerini dile getirdi.

İŞTE PUAN DURUMU;
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum