Davrazspor Topbaşı Yapıyor

Davrazspor Topbaşı Yapıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2017 15:29
Davrazspor Topbaşı Yapıyor

Pembe-yeşilliler, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz’daDavraz’da başlayacak. Bölgesel Amatör Lig’de güller diyarını temsil edecek olanIsparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Cumartesi günübaşlıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda hazırlıklarına Davraz’da yapacakolan pembe-yeşilliler, ilk etap kampında bol bol kondisyon ve kuvvet çalışmasıyapacak. Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Murat GökhanÇelebi, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Cumartesi günü başlayacaklarını bildirdi.İlk etap kampının 12 gün süreceğini belirten Çelebi, “İlk etap kampımızdakondisyon, kuvvet, dayanıklılık üzerine çalışmalar yapacağız. Takımın diğertestlerini yapacağız. 12 günlük kampın ardından öğrencilerime 2-3 günlük izinvereceğim. Bu izin sonrasında 2. Etap kampı için Afyonkarahisar’a gideceğiz. 2.Etap kampında 4-5 özel maç yapmayı planlıyoruz” dedi.

Kent büyüklerine ve Isparta Davrazspor Yönetimine transferçalışmalarından dolayı teşekkür eden Çelebi, “Transferde sona geldik. Kampöncesi birkaç takviye daha yapacağız. Kamp sonrasında özel maçların ardındangerekli gördüğümüz eksik noktalara takviye yapabiliriz” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.