Davrazspor’a Profesyonel Transfer

Davrazspor’a Profesyonel Transfer

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2018 14:57
Davrazspor’a Profesyonel Transfer

Pembe-yeşilliler, PTT 1. Lig tecrübesi bulunan profesyonel futbolcu Gökhan Solak’la sözleşme imzaladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor, uzun yıllar PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Liglerde forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan Solak’la anlaştı.  Asbaşkan Futbol Şube Sorumlusu Erkan Başpınar ve İletişim Medya Sorumlusu Tarkan Çetin, uzun yıllar profesyonel ligde top koşturan Gökhan Solak’ı takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Teknik kadromuzu da birkaç gün içinde belirleyeceğiz. Gökhan gibi profesyonel liglerde oynayan isimlerle de anlaştık. Çok güzel bir kadro kuruyoruz. O sene bu sene. Her şey Isparta Davrazspor için” dediler.

Geçmişi Başarılarla Dolu

1985 Bayburt doğumlu olan Gökhan Solak, 2004 yılında Ankaragücüspor’la profesyonel oldu. Solak, daha sonra  Kızılcahaman, Divriğispor, Arsinspor, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Çubukspor, Eyüpspor, Batman Petrolspor, Yozgatspor, Tavşanlı Linyitspor, Kırıkhanspor, Darıca Gençlerbirliğispor ve Bingölspor olmak üzere profesyonel ligde forma giydi. PTT 1. Lig’de 50, 2. Lig’de 78 ve 3. Lig’de 142 maçı bulunan Solak, orta sahadaki başarılı futboluyla ve istikrarıyla adından sıkça söz ettiren bir isim.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.