Davrazspor'da Bolat Dönemi

Hedef Şampiyonluk

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2018 23:07
Davrazspor'da Bolat Dönemi

Pembe-yeşillilerin Kulüp Başkanlığı’na getirilen İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat getirildi.Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresinde Kulüp Başkanlığına getirilen İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, teşekkür konuşması yaptı.Bolat, “Geçtiğimiz kongrede takımın başına Adnan Kocabaş başkanım getirilmişti. AdnanAdnan Başkanım geldi, bu takım sahipsiz kalmaz dedi. Kendisine de teşekkür ederiz.

Divan Başkanımızın dediği gibi O sene bu sene. 21 kişilik yönetimimiz Isparta Davrazspor’u şampiyon yapacağız. Sporla ilgilenen ve bu şehri seven herkesin pozitif elektriği görüyoruz. Bu takım Isparta’nın takımı. Biz Isparta’da yaşıyorsak, Isparta’nın her nimetinden yararlanıyorsak Isparta’ya karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Bu sorumluluğun başında Isparta Davrazspor gelmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı şampiyon yapacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Bu arada Divan Başkanlığı’nı Serkan Başpınar, Yaşar Bolat ve Mustafa Başar’ın yaptığı kongreye yoğun katılım oldu.  Ali Bolat Başkanlığı’ndaki yönetimde Ali Kartal, Ali Koçal, Cahit Şahin, Erdal Çelik, Erkan Başpınar, Ferhat Koçer, Galip Küçükyaman, Hakkı Sağtürk, Mahmut Gürkan, Mustafa Başar, Mehmet Ali Erdoğan, Osman İpekçi, Ömer Faruk Balaman,  Serkan Özkan, Tahsin Gürsu, Tarkan Çetin, Uğur Tarakçı, Veli Pürlü ve Ziya Eroğlu isimleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.