Davrazspor’da, Tavas Mesaisi Başladı

Davrazspor’da, Tavas Mesaisi Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2018 10:56
Davrazspor’da, Tavas Mesaisi Başladı

Bu hafta sonu deplasmanda Tavas Birlikspor ile karşılaşacak olan Isparta Davrazspor, rakibin sahasının sunni çim olması nedeniyle bu maçın hazırlıklarını suni çim olan Milli Egemenlik Stadında sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor, Ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Tavas Birliklispor maçının hazırlıklarına başladı.

TAKIM, MİLLİ EGEMENLİK
SAHASINDA ÇALIŞIYOR
Yeşil – Pembeli ekip, 9 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizli ekibi Tavas Birlikspor mücadelesinin hazırlıklarına önceki gün yaptığı antrenmanla başladı. Milli Egemenlik Spor Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde gerçekleşen antrenman iki saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda geçtiğimiz Pazar günü oynanan Manavgat Belediyespor maçında ilk 11'de yer alan oyuncular rejenerasyon antrenmanı yaparken, diğer futbolcular ise çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

ŞİMŞEK; “ANTRENMANLARIMIZI
SUNİ ÇİMDE YAPIYORUZ”
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, rakibin sahasının suni çim olduğunu belirterek, bu nedenle kendilerinin de maçta olası bir olumsuzluğa meydan vermemek adına çim sahada antrenman yaptıklarını söyledi. Teknik Direktör Şimşek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Futbolda en iyi oyun doğal çim sahada oynanır. Ancak, bazı rakiplerimizin sahaları maalesef suni çimden yapılmış. Bu nedenle zorlanmalar olabiliyor. Biz de, yaptığımız araştırmada bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Tavas Birlikspor takımının sahasının suni çim olduğunu öğrendik. Takımımız doğal çim sahada oynamaya alışkın olduğu için, suni çimde zorlanabilir diye düşündük ve biz de hazırlıklarımızı suni çim olan Milli Egemenlik Sahasında yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.