Davrazspor’un Olağanüstü Kongresi Bugün Akşam

Davrazspor’un Olağanüstü Kongresi Bugün Akşam

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2018 14:33
Davrazspor’un Olağanüstü Kongresi Bugün Akşam

Pembe-yeşillilerin Olağanüstü Kongresi 25 Nisan Çarşamba (bugün) saat 19.00’da Özel İdare Tesislerinde yapılacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresi 25 Nisan Çarşamba günü yapılacak.  Kongre Özel İdare Tesislerinde saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Kongrede çoğunluk sağlanamazsa 2 Mayıs Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacak.

Takımın başına kimin getirileceği ise merak konusu. Resmi olarak adaylığını açıklayan olmazken, taraftarlar bir an önce kongrenin yapılmasını istiyor.

Hatırlanacağı üzere Isparta Davrazspor’un eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Olağanüstü Kongresine saatler kala konuşmuştu. Sarıgül, “Bu memlekete hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Şartlar oluşursa üzerimize düşeni yapmak, boynumuzun borcu zaten” diyerek görev için yeşil ışık yakmıştı. Sarıgül’ün dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la görüştüğü öğrenildi. Görüşmeden ne kararın çıktığı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.