Dayakçı Babasını Bıçakla Yaraladı

17 yaşındaki D.K., sürekli alkol alıp evde annesi ve kendisini döven babası 45 yaşındaki Bayram K.'yı bıçakla yaraladı.D.K., polis tarafından gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 13:54
Dayakçı Babasını Bıçakla Yaraladı

17 yaşındaki D.K., sürekli alkol alıp evde annesi ve kendisini döven babası 45 yaşındaki Bayram K.'yı bıçakla yaraladı. D.K., polis tarafından gözaltına alındı.

Olay saat 04.30 sıralarında Antalya Aksu ilçesi Isparta yolu üzerinde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre sürekli alkollü olarak eve gelen ve ailesine şiddet uygulayan Bayram K., bu sabaha karşı yine alkollü halde eve geldi. Bu sırada uyuyan eşi İnsaf K.'yi kaldıran ve hakaret eden zanlı, ardından eşini dövmeye başladı. Bu sırada kızı D.K. ile oğlu 12 yaşındaki D.K. uyandı. Genç kız, öfkeli ve alkollü babasının elinden annesini kurtarmak istedi. Ancak Bayram K.'nin bu kez kendisini dövmeye başlaması üzerine elinden kurtulan genç kız, mutfaktan aldığı bıçağı babasına sapladı.

'KORKUTMAK İSTEDİM'
Göğsünden yaralanan Bayram K., kızı ve eşinin çağırdığı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Bayram K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayın ardından eve giden Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri küçük kız ile annesini alarak önce polis merkezine gitti. D.K., yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Buradaki ifadesinde D.K., "Babam sürekli alkol alıyor, annemi ve beni dövüyordu. Artık dayanamadım, korkutmak istedim" dedi.

D.K.'nin sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından adliyeye sevk edileceği, burada çocuk suçları savcısı tarafından sorgulanacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.