Dayanıklı Asfalt Hamlesi Devam Ediyor

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt hamlesi hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Dayanıklı Asfalt Hamlesi Devam Ediyor

Bilindiği üzere Isparta Belediyesi geçen yıl 80 km kalıcı ve dayanıklı asfalt yapmış bu yıl kı hedefini ise 205 km olarak açıklamıştı.

Nisan ayı itibari ile de 205 km dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarına başlamış yaz sıcaklarının ağır ağır kendini gösterdiği şu günlerde de kendini iyice hissettirmeye başladı.

Isparta belediyesi şehir merkezinde bir caddede yorgun asfaltı kemirirken bir tarafta kemirilen asfalttaki yağmursuyu ve diğer alt yapı hizmetlerini tamamlıyor. Yine aynı hızla altyapısı tamamlanan başka bir yola iste stabilize malzeme serimi yapılarak yolun düzgün hale gelmesi sağlanıyor.

Bir diğer ekip de stabilize malzemesi serilen başka bir caddeye ise dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama işini yapıyor. İşte bugünlerde Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü sanayi sitesi etrafında bulunan caddede çalışmalarını sürdürüyor.

154. Cadde de stabilize malzeme serimi yapılırken 153. Caddenin bir etabında asfalt kaplama ikinci etabında da alt yapı çalışmalarını tamamlamak için gayret gösteriyor. Böylece vatandaşın mağduriyeti de en aza indirilmiş oluyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Türkiye’de parmakla gösterilecek bir hizmeti devam ettiriyoruz. 81 il arasında şehrimiz alt yapı sorunu olmayan, yağmur ve sel suları ile boğuşmayan tek il olacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum