Dayı Yeğen Tartışması Kanlı Bitti

Zafer Mahallesi’nde çıkan dayı – yeğen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan olayda bıçaklar konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2014 10:31
Dayı Yeğen Tartışması Kanlı Bitti

Söz konusu olayda evegelen yeğen, hem dayısını bıçakladı hem de elindeki bıçakla parmaklarından yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz gece saat 23.00sıralarında meydana geldi.

‘YEĞEN, DAYISINI BIÇAKLADI’ İDDİASI!
Zafer Mahallesi 4909 Sokak’ta ikamet ettiği belirtilen Dursun A. ile bir süredir arasında husumet bulunduğu iddia edilen yeğeni Ufuk Y. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Dursun A.’ya ait eve gelen yeğen Ufuk Y. ile tartışmaya başlayan Dursun A. arasında kavga çıktı. Meydana gelen olayda yeğen Ufuk Y., dayısı Dursun A.’yı çeşitli bölgelerinden bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu.

POLİS BÖLGEYİ ABLUKAYA ALDI!
İlk etapta, ‘Bir evehırsız girdiği ve hırsızlık şüphelisi ile ev sahibinin kavga ettiği’ bilgisinialan emniyet güçleri harekete geçti. ‘Hırsız – ev sahibi kavgası’ ihbarı üzerine söz konusu bölgeyi kısa sürede ablukaya alan polis güçleri, gerekli tetkikleri yaptıktan sonra olayın farklı bir boyutta olduğunu ortaya çıkardı. Dayı – yeğen kavgası olduğu belirtilen olayda, söz konusu bölgeye ambulansistendi.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI…
Olay yerine 2 ambulans talebi yapılırken, sağlık ekipleriUfuk Y. tarafından bıçaklandığı öne sürülen ve ağır yaralı vaziyette bulunanDursun A.’yı vakit kaybetmeden Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

BIÇAKLAMA ŞÜPHELİSİ DE SUÇ ALETİYLE ELİNDEN YARALANDI…
Daha sonra yapılan incelemelerde, olayı gerçekleştirdiğibelirtilen yeğen Ufuk Y.’nin de kullandığı bıçakla çıkan arbede sonucu elindeyaralandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

AYRI HASTANELERE KALDIRILAN YARALILAR
İÇİN GÜVENLİK ÜSTSEVİYEYE ÇIKARILDI!
Olaydan sonra Ufuk Y. de 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
İki tarafın da tedavisinin devam ettiği hastanelere, yeni bir olay çıkmaması için çok sayıda polis ekibi takviye edildi.

‘ESKİYE DAYALI BİR HUSUMETLERİ VAR’ İDDİASI!
Polis ekipleri, söz konusu olayı irdelemeye alırken, gayriresmi kanallardan edinilen bilgiye göre iki taraf arasında eskiye dayalı bir husumet olduğu iddia edildi.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak Isparta Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan dayı Dursun A.’nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan polis, söz konusu olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum