Dede 'Isparta Cezalandırılıyor'

DP Isparta İl Başkanı Hüseyin Dede yaptığı basın açıklamasıyla Ak Parti Hükümetini sert bir dille eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2012 12:03
Dede 'Isparta Cezalandırılıyor'

DP Isparta İl Başkanı Hüseyin Dede yaptığı basın açıklamasıyla Ak Parti Hükümetini sert bir dille eleştirdi.

Hüseyin Dede yaptığı açıklama da şunları söyledi “Değerli hemşerilerim hükümetin çıkardığı yeni teşvik paketinden anlaşılacağı gibi Isparta’mız bir kez daha cezalandırılmıştır.

Sayın başbakanın büyük bir heyecanla ballandıra ballandıra sunum yaparak anlattığı ve 2023 yılında Türkiye’nin 2 trilyon lira milli gelire ulaşarak dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacağını söylerken herkes gibi bizlerde heyecanlanmıştık ve bu kez olsun demiştik. Ama hep beraber gördük ki sayın başbakan bizimle aynı statüde olan Burdur’a ve zaten bizden daha avantajlı olan afyon’a, hükümet olarak desteklerini artırmıştır. Isparta ise hiç fayda görememiştir.

ACABA ISPARTA CEZALANDIRILIYORMU? Sorusu aklımıza geliyor.
Isparta halkının 135.000  (% 50) oyla seçtiği ve T.B.M.M. ne gönderdiği iki milletvekili İlimizin teşvik paketinin içinde yer alması için ne yaptılar? Belliki seyretmişler. Önceki yıllarda sayın milletvekillerimiz bir sonraki teşvikte olacağımızı söylemişlerdi! Seçim çalışmalarında verdikleri vaatler böylece havada kaldı. Demek ki seçim propagandası yaparken diğer partilerin kapılarını kontrol etmeye, şov yapmaya benzemiyormuş bu işler.  Halk seçip gönderdi ise işini yapacaksın ya da CUMHURRİYET’İN En büyük teşvik paketinden şehrini faydalandıramadıysan Isparta halkından özür dileyip İSTİFA EDECEKSİNİZ. 

Isparta’nın suçu ne? Burada yaşayanların suçu ne? İnsanlarımız karnın doyurabileceği işi olsun istiyor, buda iş adamlarımızın Isparta’ya yatırım yapması ile olur. Ama olmadı Ispartalı yine mağdur. Şimdi olacak olan belli komşu illere göç! Biz yinede teşvikten faydalanan illerimizin idarecilerini tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Değerli hemşerilerim görülüyor ki AKP İktidarı Isparta’yı ve Ispartalıyı gözden çıkarmış Ispartalının da bunun hesabını önümüzdeki seçimlerde AKP’yi cezalandırmak boynunun borcudur. Bir atasözümüzü de hatırlatalım. Sap döner keser döner, gün gelir hesap döner” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.