Dede MHP’de Mi?

Demokrat Parti’nin eski il başkanı Hüseyin Dede’nin MHP’den Belediye Meclisi üyeliğine aday olacağı yönündeki kulis bilgilerinin ardından Dede ilk defa MHP kurmaylarıyla bir araya geldi. Dede MHP’nin Sav Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısına katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 11:46
Dede MHP’de Mi?

Demokrat Parti eski İl Başkanlarından ve Demokrat Parti’nin en etkili isimleri arasında yer alan Hüseyin Dede’nin MHP’den Belediye Meclis Üyeliğine aday olacağı yönündeki söylentiler devam ederken Dede ilk kez basın karşında MHP’nin kurmaylarıyla bir araya geldi.



Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın da katıldığı Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar’ın tanıtım toplantısına katılan Hüseyin Dede’ye daha önce Belediye Başkanı Günaydın tarafından Belediye Meclis üyeliği teklif edildiği iddia edilmişti.



Gazetecilerin konuyla ilgili sorularına cevap veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Şu anda Sayın Dede’nin meclis üyeliği gibi bir durumu yok. Olursa elbette ayrı bir gündemle bunu sizlere duyururuz. Ama Sayın Dede ile ilgili çok şey söylemeye gerek yok. Kendisi Isparta’nın saygın isimlerinden birisi. Bugün Sav Kasabası ile ilgili bu sohbetimize katıldı. Kendisiyle birlikte olmak bize onur verir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum