Dedeler Torunları ile Buluşuyor

Dedeler Torunları ile Buluşuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2016 14:21
Dedeler Torunları ile Buluşuyor

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bililmler Fakültesi , İŞKUR işbirliğinde kariyer günleri adıyla bir etkinlik düzenliyor.

Kariyer Günleri boyunca, İİBF ve İŞKUR işbirliğiyle, Isparta'daki firmalara İŞKUR tarafından seçilecek işgörenler için 100 iş görüşmesi yapılacak. Bundan başka 30 ayrı oturumda fakültenin tüm bölumlerinden ögrencilerin ilgi alanlarına girecek konularda kariyer planlamasına yönelik sohbetler düzenlenecek. Her oturumda katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişiye ücretsiz ya da indirimli Kurs hediyeleri de verilecek. Etkinlik boyunca toplam 30 öğrenciye hediye dağıtımı yapılacak. Ayrıca 40 civarında firmanın etkinliğe katılması bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgiler veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Okçu, Yeni dönemde uluslararası hale gelmiş, sahip olduğu vizyonu ile öğrencilerin talep ettiği, daha akademik, daha sosyal ve keyif veren bir fakülte oluşturmayı hedeflediklerini belirterek,bu hedef doğrultusunda günümüz üniversite hayatının olmazsa olmaz unsurlarından birisi olan kariyer planlamasının özellikle son sınıfta olan veya son sınıfa yaklaşan öğrencilere rehberlik edilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

DEDELER TORUNLARI İLE BULUŞUYOR

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak kariyer günleri adı altında böyle bir etkinliğin ilk kez düzenlendiğine dikkat çeken Prof.Dr.Okçu: " 1. İİBF Kariyer Günleri'nde yapmayı planladığımız 30 oturum, her biri diğerinden kıymetli konukları öğrencilerimizle buluşturacağız.Fakat bunlar arasında biri, daha şimdiden oldukça ilginç bir oturum olacağa benziyor. Son gün, 1997 yılında İİBF'den mezun ettiğimiz eski öğrencilerimizi, yani "DEDELERİ", SDÜ-İİBF'ye bu sene başlayan 1997 doğumlu yeni öğrencilerimiz ile, yani "TORUNLAR" ile buluşturacağız " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum