Değerli Devlet Büyüklerimiz; Belediye Çalışmıyor!

Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ve Halkı adına haber merkezlerine servis edilen bir dilekçede öğrenciler ve Aksu halkı çamurlu ve asfaltsız yollara isyan etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 13:54
Değerli Devlet Büyüklerimiz; Belediye Çalışmıyor!

Aksu'da Mehmet Süreyya Demiraslan MYO öğrencileri ve Aksu halkı adına haber merkezlerine gönderilen dilekçede;

"Değerli Devlet Büyüklerimiz Bizler Aksu İlçesinde Öğrenci Olarak İkamet Etmekteyiz, İlçenin Yolları Sizlere Gönderdiğimiz Resimlerden’ de Anlaşılacağı Gibi Yarısından Fazlasının Asfaltı Yok Vaziyette Olanın ise Çökmüş Su Birikintisi Oluşturmuştur, İlçenin Hali Ortadadır Biz Öğrenciler ve İlçe Halkı Olarak Yollarda Artık Yürüyemez Hale Gelmiş Durumdayız Her Taraf Çamur ve Resimlerde Göründüğü Gibi Çoğu Yer Çöp Alanı Haline Gelmiştir. Bu Durumda Belediyemiz Çalışmamakta ve Üzerine Düşen Görevi Yerine Getirmemektedir Siz Değerli Devlet Büyüklerimizden Yardım İstiyoruz.

Gereğinin Yapılmasını İlçe Halkı Olarak Arz Ederiz" denilerek belediye şikayet edildi. Dilekçede ilçenin farklı noktalarından çekildiği iddia edilen çok sayıda fotoğrafa da yer verildi.




 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum