Değişim Sizden Gelişim Bizden

Değişim Sizden Gelişim Bizden

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2019 15:35
Değişim Sizden Gelişim Bizden

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, Fatih Mahallesi’nde halkla buluştu. Başdeğirmen, Halk Otobüslerine yapılan 25 kuruşluk indirimi ‘bunlar popülist politika. Başkasının sırtından siyasi kazanç peşindeler’ dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Mahallesi’nde halk toplantısı yaptı. Kalabalığa hitap eden Başdeğirmen, gelişim için değişim istedi. Başdeğirmen, şu açıklamalarda bulundu:

“Böyle bir popülist yaklaşım olmaz. Ben siyasette bu tür popülist hareketlere karşıyım. Seçime 1,5 ay kala otobüs ücretlerini düşürerek siyaset yapmanın, insanları kandırmanın anlamı yok. Başkalarının sırtından siyasi kazanç peşindeler.

Otobüs ücretlerini indirelim, ucuzlatalım ama kimseye zarar vermeden. Halk Otobüsçü arkadaşlarımızın da belli maliyetleri var. Bizim dönemimizde maliyetleri düşürecek tedbirler alacağız. Trambüs hattı kuruyoruz. Elektrik ile çalışan otobüsler. Otobüs sefer sayıları düşecek. 300 kişi taşıma kapasiteli trambüsler. Bunu Halk Otübüsleri Kooperatifi ile birlikte işleteceğiz. Yine mevcut tren raylarımızı değerlendiriyoruz ve ISPARTARAY kuruyoruz. Elektrik ile çalışan trenler. Ulaşımda alternatif sunuyoruz.

ÇEŞMELERDEN AKAN SU İÇİLMİYOR
Biz Isparta’da bu şişe sularına muhtaç olmamalıyız. Evlerde çeşmelerden akan suyu artık içemiyoruz. Memleketimizin suyu içilemez hale gelmiş. Belediye olarak suyumuzu çeşmeden en temiz şekilde akıtacağız. Belediye olarak bu bizim en önemli görevimiz. Isparta’nın ihtiyacı yıllık 22 milyon m3 su. Çoğunu Eğirdir Gölü’nden alıyoruz. Isparta’mıza çok yakın bir yerde 14 milyon m3’lük rezerv var. Çok yakın bir yerde, cazibeli getireceğiz. Yavaş yavaş Eğirdir Gölü’nden su almayı bırakacağız. İnsanlarımıza kaynak sularımızı içireceğiz.
AK Parti belediyeciliği 2004’den beri var. Diğer şehirlere gidiyoruz gıpta ile bakıyoruz, kıskanıyoruz. ‘Benim şehrimde neden yok’ diyoruz. Siz değişimi sağlayın biz de gelişimi sağlayalım.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.